4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Aanmelden voor extra voorstelling Vroomshoopse Revue

· 962× bekeken

VROOMSHOOP - De geplande drie voorstellingen van de Vroomshoopse revue “Oald en ni-j” zijn geheel uitverkocht. Het theater van Het Punt is op 20, 21 en 27 november aanstaande tot de laatste plaats bezet. Door de aanhoudende interesse is er besloten om nu een wachtlijst te maken voor een mogelijke vierde voorstelling van de Vroomshoopse Revue. Bij voldoende belangstelling komt die avondvullende theatervoorstelling op donderdagavond 26 november.

In het activiteitencentrum Het Punt aan de burgemeester Koetjestraat in Vroomshoop kan daartoe tijdens de openingsuren ingeschreven worden op een speciale wachtlijst. Ook kunnen belangstellenden zich melden op het e-mailadres van Het Punt info@welkombijhetpunt.nl of bellen: 0546-705050.

Medio november wordt aan de hand van het opgegeven aantal belangstellenden beslist of de vierde voorstelling daadwerkelijk doorgaat. De 4e Vroomshoopse Revue in successie wordt uitgevoerd door elf oudere en jongere spelers en speelsters met ondersteuning van een achtergrondkoor, bestaande uit tien ervaren zangers en zangeressen en een Vroomshoopse dansgroep. Gezinus Veldman is de muzikale leider en hij bespeelt de piano, terwijl Joost Visser het slagwerk verzorgt. Jennifer Veltink voert de regie en Hilde van Dijk heeft de algemene coördinatie in handen. Ook wordt er uniek beeldmateriaal tijdens de voorstellingen van de Vroomshoopse Revue vertoond.


Foto: René Alberts

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›