4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Nieuwe locatie voor Eetmee Vriezenveen

· 1465× bekeken

VRIEZENVEEN - Grand Café Seven opent in januari 2016 enthousiast de deuren voor Eetmee in Vriezenveen. Eigenaar Jeffrey Bakker en de werkgroep van Eetmee Twenterand hebben dit in goed overleg met elkaar kunnen regelen.
Op 22 augustus jl. vond Eetmee Vriezenveen voor het laatst plaats in de Vjennestube. Daarna was het niet meer mogelijk de activiteit op deze locatie te houden en moest de werkgroep op zoek naar een nieuwe plek, waar voldoende capaciteit is om te koken en voldoende ruimte om gasten te ontvangen. Dat is Grand Café Seven geworden aan de Kanaalweg Zuid in Vriezenveen.

Naast de verandering van locatie is ook de Eetmee-dag veranderd. Tot nu toe werd Eetmee Vriezenveen op zaterdag gehouden, dat zal in Seven op de maandag worden. De eerste Eetmee Vriezenveen wordt gehouden op maandag 25 januari 2016.

Tot die tijd kunnen gasten terecht in de andere Eetmee-locaties. In Vroomshoop op maandag 16 november en maandag 21 december, in Westerhaar op woensdag 4 november en woensdag 9 december en in Den Ham op dinsdag 10 november en dinsdag 15 december.

Geen zin om alleen te eten? Betaalbaar uit eten te gaan of anderen te ontmoeten? U kunt aanschuiven bij één van de bovengenoemde kernen. Iedereen is van harte welkom.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›