4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Fokkers HPKV Den Ham hebben mooiste kip en konijn op Vechtdalshow

· 1108× bekeken

DEN HAM - Trots op de kwaliteiten en raseigenschappen van hun dieren, dat zijn de kleindierenfokkers Gerjon Lubbers en Ferdinand Bulder. Met hun dieren sleepten zij de hoofdprijzen voor het mooiste konijn en de mooiste grote hoen in de wacht op de Vechtdalshow te Hardenberg.

Kleindierverenigingen uit Hardenberg en omstreken organiseerden op 8, 9 en 10 oktober de Vechtdalshow te Hardenberg. Veel kleindierenfokkers van HPKV Den Ham bezochten deze show en dit bleef niet onopgemerkt. Gerjon Lubbers wist met zijn Vorwerk hoenders 96 van de 100 punten te behalen en versloeg daarmee zijn tegenstanders in de klasse grote hoenders. Ook bij de konijnenklasse was er groot succes. Desondanks de vele concurrenten, wist Ferdinand met zijn witte Rex maar liefst 98 van de 100 punten te behalen en kreeg daarmee het unieke predicaat Uitmuntend.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›