4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Oranjevereniging en ondernemers slaan handen ineen voor Kerstmarkt Vroomshoop

· 1191× bekeken

VROOMSHOOP - In voorbereiding op de jaarlijkse kerstmarkt in Vroomshoop op zaterdag 12 december, krijgt de Oranjevereniging voor het eerst medewerking van Ondernemend Vroomshoop. Zij willen plaatselijke ondernemers warm maken om massaal deel te nemen aan deze kerstmarkt. Oranjevereniging Vroomshoop is zeer blij met deze nieuwe samenwerking. Voor het tweede jaar op rij wordt de kerstmarkt in Vroomshoop aan de Koningin Beatrixlaan gehouden. Deze dubbele straat zorgt volgens de organisatie voor een intiem, sfeervol kersttafereel. Het is voor iedereen nu mogelijk om een plek op deze kerstmarkt te bemachtigen. Daarbij kan gekozen worden voor een verlichte kraam van vier bij één meter voor 30 euro, of een standplaats met eigen kraam. De prijs is dan per strekkende meter 4 euro. Opgeven is mogelijk via www.oranjeverenigingvroomshoop.nl of per mail markt@oranjeverenigingvroomshoop.nl.

Met de medewerking van Ondernemend Vroomshoop krijgen winkeliers de ultieme kans om tijdens de kerstmarkt zichtbaar aanwezig te zijn voor het grote publiek. De kerstmarkt in Vroomshoop wordt namelijk al jarenlang bezocht door duizenden mensen. Leden van Ondernemend Vroomshoop krijgen dit jaar de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan de markt. De kosten voor een kraam worden betaald door Ondernemend Vroomshoop. Daarmee geeft het bestuur van Ondernemend Vroomshoop een duidelijk signaal af: doe mee!

Oranjevereniging Vroomshoop plaatst voorafgaand aan de kerstmarkt op zaterdag 5 december een mega-kerstboom in het centrum van Vroomshoop. In deze nabije omgeving zal ook de kerstmarkt worden gehouden. De kerstmarkt wordt gehouden op zaterdag 12 december van 14.00 tot 20.00 uur en is gratis te bezoeken.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›