4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Werkzaamheden N36 tussen Vriezenveen en Almelo

· 862× bekeken

TWENTERAND - Rijkswaterstaat voert van maandagavond 19 oktober tot en met vrijdagochtend 23 oktober werkzaamheden uit aan de N36 tussen Vriezenveen en Almelo ter hoogte van de brug over het Overijsselsch Kanaal (Almelo De Haandrik). Het verkeer wordt tijdens de onderhoudswerkzaamheden omgeleid. Weggebruikers dienen rekening te houden met een langere reistijd.

De N36 tussen Vriezenveen en Almelo is ter hoogte van de brug over het Overijsselsch Kanaal (Almelo De Haandrik) voor verkeer in beide richtingen afgesloten van maandag 19 oktober tot en met donderdag 22 oktober, dagelijks van 21.00 uur tot 06.00 uur.
De op- en afrit N36 Aadorp Vriezenveen-West tussen Vriezenveen en Almelo is voor verkeer vanuit beide richtingen afgesloten van maandag 19 oktober tot en met donderdag 22 oktober, dagelijks van 21.00 uur tot 06.00 uur.

Gele borden en mobiele tekstwagens ter plaatse geven informatie over de werkzaamheden en omleidings- en adviesroutes. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

De snelwegen in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Kijk op www.rijkswaterstaat.nl of www.vanAnaarBeter.nl of bel met de gratis informatielijn 0800-8002.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›