4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Succesvolle kinderkleding- en speelgoedbeurs.

· 917× bekeken

WESTERHAAR - Zaterdag 3 oktober werd de grote kinderkleding- en speelgoedbeurs georganiseerd in het Kulturhus de Klaampe door Monique Jager.
De beurs is goed bezocht en de organisatie kijkt terug op een geslaagde dag. Binnen konden de bezoekers genieten van heel veel leuke spullen voor aardige prijsjes bij meer dan 75 stands.

DSV heeft prachtige demonstraties uitgevoerd waarvan het publiek kon genieten. Daarnaast kwamen er heel veel blije gezichtjes tevoorschijn na het bezoeken van de schmink- en glittertattoo-kraam, prachtige haarcreaties werden er verzorgd binnen, mooi op de foto en smullen bij de lekkere snoepkraam van het Zoete Geschenck.

Binnen in de V-Sterij was een gezellig terras voor de ouders, kinderen konden aanschuiven in de "herfst" knutsel hoek van Kinderopvang de Cirkel of even spelen op het mooie springkussen. Buiten was het een feestelijk ontvangst met een mooie draaimolen, smullen van versgebakken stroopwafels en konden de kinderen ponyrijden.

Alle standhouders en bezoekers worden hierbij hartelijk bedankt voor hun komst naar de beurs. De volgende beurs wordt georganiseerd op zaterdag 9 april 2016. Noteer nu alvast deze datum in de agenda en zorg dat je erbij bent, te leuk om te missen.

Foto: Yntzen van Dijk

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›