4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Oranjevereniging Vroomshoop zoekt grote kerstboom

· 1196× bekeken

VROOMSHOOP – Al jarenlang wordt in de maand december het centrum van Vroomshoop extra sfeervol ingericht door de komst van een mega-kerstboom. Om deze traditie in stand te houden, is de Oranjevereniging Vroomshoop op zoek naar een geschikte, grote kerstboom. De boom wordt kosteloos opgehaald door leden van de Oranjevereniging. Zij hebben als voorkeur een kerstboom die eenvoudig op te halen is, het liefst bereikbaar vanaf de openbare weg.

Het is de bedoeling dat op zaterdag 5 december de boom in het centrum van Vroomshoop geplant wordt. De exacte locatie is voor kerkelijk centrum Irene, grenzend aan de Koningin Beatrixlaan en Julianastraat. Mochten mensen een grote kerstboom willen afstaan of tips hebben, dan kan contact opgenomen worden met Jan Jansen via 0546-643327.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›