4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Recreatiesluis de Haandrik dit weekend buiten werking

· 936× bekeken

DE HAANDRIK - De recreatiesluis bij de Haandrik, tussen Gramsbergen en Coevorden op de Vecht is dit weekend gesloten. De bediening werkt momenteel niet naar behoren en er wordt gewerkt aan een oplossing zodat deze op korte termijn weer operationeel is. Er zijn momenteel niet veel boten die de sluis passeren, maar de weersverwachting voor dit weekend is goed, waardoor we toch graag iedereen informeren om teleurstellingen te voorkomen.

De sluizen zijn ingericht voor boten met een beperkte diepgang. De watersporters zullen in ieder geval dit weekend even een andere route moeten nemen. Zodra de sluis weer operationeel is, zullen we dit vermelden via de website en onze social media kanalen. De sluis bij De Haandrik kent gedurende de zomer vaste schuttijden en wordt normaal in het vaarseizoen tussen 09.00 en 17.00 uur ieder heel uur bediend.

Meer informatie over het varen op de Vecht en de regels die waterschap Vechtstromen stelt om de vaarrecreatie op de Vecht in goede banen te

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›