4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Bloemendal Assurantiën verrast Muziekvereniging Juliana Den Ham

· 1360× bekeken

DEN HAM - Muziekvereniging Juliana Den Ham beschikt in het nieuwe onderkomen aan de Slingerweg in het dorp over een gloednieuwe led-tv. De televisie is een geschenk van het bedrijf Bloemendal Assurantiën, dat het toestel aanbood vanwege de verhuizing van de vereniging naar het nieuwe gebouw. “Net als ons bedrijf staat muziekvereniging Juliana middenin de samenleving. De vereniging heeft een belangrijke maatschappelijke functie in het dorp en die ondersteunen wij van harte”, aldus Erik Hemmink, algemeen directeur van het assurantiebedrijf. Hij overhandigde de televisie aan zijn achterneef Allert Hemmink, een trouw lid van de Hammer vereniging.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›