4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

InnerWheel dames uit Vriezenveen hadden Lingen (D) op bezoek

· 1273× bekeken

VRIEZENVEEN - De dames van de InnerWheel Vriezenveen hadden woensdag voor de tweede keer hun zusterclub uit Lingen (Dld) op bezoek. Er was een leuk programma samengesteld voor dit jaarlijkse vriendschapsbezoek, dat begon in het restaurant van de Vechtdal Hoeve in Arriën bij Ommen. Het bedrijf staat bekend om het houden en fokken van de unieke Brandrode Vechtdal runderen, die voor bezoekers en toeristen een grote rol spelen op dit bedrijf. Presidente Marion Palstra heette de Duitse gasten welkom, waarna Simone Jansen van de Vechtdalhoeve vertelde hoe het bedrijf in elkaar zat.

De dames van de Innerwheel werden daarbij een heuse koesafari door het gebied waar de koeien grazen in het vooruitzicht gesteld. De weersverwachting voor deze activiteit was wat minder positief, maar de presidente vertelde haar gehoor zich geen zorgen te maken, want aan alles was gedacht om iedereen droog te houden: alle leden kregen een plastic poncho uitgereikt om de regen te trotseren. Behalve een lekkere lunch met streekgerechten moest er dus ook gewerkt worden. Een deel van de groep mocht met Simone op de tractor mee in de huifwagen om zo de Brandrode koeien te bewonderen. De andere dames voeren per sloep over de Vecht naar het punt, waar gewisseld moest worden om ook de safari te beleven. De plastic regenkleding kon gelukkig in de tas blijven: de zon kwam na de wisseling voorzichtig het schouwspel bekijken.
Na de lunch kregen de dames een rondleiding in Galerie Smit in Ommen en als laatste was er een gezellig samenzijn in grandcafé Jipp in het centrum.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›