4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

CDA fractie stelt Raad van Toezicht De Klaampe/Het Punt vragen

· 1264× bekeken

VROOMSHOOP - De CDA fractie heeft vragen gesteld aan de Raad van Toezicht (RvT) van De Klaampe/Het Punt, dit naar aanleiding van mededelingen die men afgelopen dinsdag deed tijdens een raadsbreed werkbezoek aan De Klaampe. Toen de RvT tijdens een ingelast agendapunt het woord vroeg deelde voorzitter Gerrit Visser de aanwezigen mede dat er grote financiële zorgen zijn t.a.v. Het Punt in Vroomshoop. De CDA fractie heeft de RvT o.a. vragen gesteld die betrekking hebben op het functioneren van huidige RvT, het ontslaan tijdens het lopend boekjaar van de sinds kort aangesteld directeur-bestuurder en de zorgen die de fractie heeft m.b.t de continuïteit en toekomst plannen van De Klaampe en Het Punt.

Het CDA heeft de RvT verzocht, gezien de actuele ontwikkelingen, de nog niet beantwoorde vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›