4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Delta Piraat gestolen

· 2883× bekeken

VRIEZENVEEN - In de nacht van 14 op 15 september, ergens tussen 23:30 en 06:30, is er zend apparatuur gestolen uit de apparatuurkast bij de zendmast aan de Schout Doddestraat. Inmiddels is hiervan aangifte gedaan bij de politie. Hoewel de politie officieel in staking was, was men zo vriendelijk om deze aangifte te verwerken. Als direct gevolg van deze diefstal is de Delta Piraat FM zender uit de lucht. Via de kabel, en het internet, is deze zender gewoon te ontvangen.
Dankzij de Delta Piraat medewerker Bert van Goor zal er vanavond, de 15e dus, al vervangende apparatuur geïnstalleerd worden. De FM zender van de Piraat is dan weer in de lucht.

De dief of dieven zijn over het hek geklommen, en hebben de apparatuurkast open geforceerd. Het apparaat zelf, een RVR / TEX 150-LCD is verder netjes losgemaakt, en andere apparatuur in dezelfde kast werd met rust gelaten. Iemand had dus precies zo'n apparaat nodig, lijkt het

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›