4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Topclass Vroomshoop gaat weer van start

· 1039× bekeken

VROOMSHOOP - Na een zeer geslaagd eerste Topclass-jaar gaan we dit jaar in Vroomshoop verder met een nieuwe reeks topclasses voor excellente leerlingen uit groep 8. Dit schooljaar zijn er drie extra lessen toegevoegd, speciaal voor de "kenners". Ook voor de "kunners" zullen er praktijklessen gegeven gaan worden. Welke lessen dat worden, wordt later bekend gemaakt. De Topclass is bedoeld voor leerlingen die op de basisschool goed presteren en/of verrijkingsstof aangeboden krijgen. Deze leerlingen zijn op de dinsdagmiddagen van 13.00 tot 14.30 uur welkom op Het Noordik Vroomshoop om zich te verdiepen in verschillende thema's.

Dit jaar worden de topclasses gehouden op: 27 oktober en 3 november (wetenschap), 17 en 24 november (natuur- en scheikunde), 8 en 15 december (taal), 12 en 19 januari (kunst en cultuur) en 26 januari (presentaties maken).

Leerlingen kunnen alleen aangemeld worden door de leerkracht van de basisschool.
Meer weten? Bekijk de speciale pagina over de Topclass: https://noordik.mwp.nl/Vroomshoop/Onderwijsaanbod/Topclass/tabid/1610/Default.aspx

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›