4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Vertrek van directeur-bestuurder van De Klaampe en Het Punt.

· 1575× bekeken

WESTERHAAR/VROOMSHOOP - De Raad van Toezicht van Stichting De Klaampe te Westerhaar en Stichting Het Punt te Vroomshoop laat bij monde van voorzitter Gerrit Visser in een persbericht weten dat directeur mevrouw Heidi Mensink vertrekt:

"Vanaf mei 2014 heeft mevrouw Mensink de leiding gehad over beide organisaties. Onder haar leiding is o.m. het Activiteitencentrum Het Punt ingericht en in gebruik genomen. Tussen directeur-bestuurder en Raden van Toezicht bestaat verschil van mening over uitvoering van beleid binnen de gestelde kaders. Dit verschil van mening heeft ertoe geleid, dat de samenwerking tussen de directeur-bestuurder en stichtingen De Klaampe en Het Punt met ingang van vrijdag 11 september 2015 zal worden beëindigd. De Raden van Toezicht danken mevrouw Mensink voor haar inzet m.b.t. beide stichtingen en wensen haar veel succes bij het vervolg van haar loopbaan".

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›