4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Niet alle evenementen op de zelfde dag

· 1221× bekeken

TWENTERAND - in het kort is dat het streven van TTI (Twenterand Tourist Info), oftewel de voormalige VVV. Deze organisatie is aangewezen, vanuit de gemeente, om een en ander in goede banen te leiden. Hierbij dient meteen vermeld te worden, dat de TTI niet de macht heeft om de organisatie van een evenement een andere datum op te dragen. Daar waar er mogelijke conflicten zijn, zal er echter zeker overleg plaatsvinden. Het is natuurlijk ook zo, dat bepaalde evenementen op dezelfde dag elkaar kunnen versterken. En dan is er uiteraard geen enkel bezwaar. Om dit alles goed te kunnen uitvoeren, is het van groot belang, dat evenementen al in een vroeg stadium kenbaar worden gemaakt aan de TTI. Dit kan door een Email te sturen naar info@puurtwenterand.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›