4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Leerlingen ‘De Maten’ in Den Ham ontwerpen hoeden voor Prinsjesfestival

· 1703× bekeken

DEN HAM - De leerlingen van groep 7 van Christelijke Dalton Basisschool ‘De Maten’ in Den Ham deden vrijdag 4 september mee aan de hoedenontwerpwedstrijd, in aanloop naar het Prinsjesfestival in Den Haag. Provincie Overijssel is dit jaar mede organisator van dit festival, dat in het teken staat van de democratie.

Nadat de leerlingen van hun leerkracht een les hadden gehad over de betekenis van democratie en Prinsjesdag, gingen ze aan de slag met het ontwerpen van de hoeden.


Allemaal hoopten ze het mooiste exemplaar te maken, want die worden tijdens het Prinsjesfestival getoond tijdens de mini-hatwalk aan het Lange Voorhout in Den Haag. In totaal doen twintig verschillende basisscholen mee aan deze wedstrijd. Van elke school mogen de beste twee ontwerpers mee doen aan de mini-hatwalk tijdens het Prinsjesfestival, dat plaatsvindt van 10 tot en met 15 september in Den Haag.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›