4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Fonds NutsOhra kent € 25.000,- toe aan De Vriezenhof voor beweeg- en beleeftuin

· 1459× bekeken

VRIEZENVEEN - Om een impuls te geven aan gezond bewegen heeft de Vriezenhof, in samenwerking met BuitenZin, een prachtige beweeg- en beleeftuin aangelegd voor inwoners van Vriezenveen. Bewegen, vooral in de buitenlucht, is voor iedereen belangrijk. In de tuin zijn diverse toestellen geplaatst, die door ouderen of mensen met een lichamelijke beperking kunnen worden gebruikt. Er is een volière, er zijn vogelhuisjes, kweekbakken voor plantjes, een activiteitenplein en een waterelement. In het ontwerp zijn bijzondere planten en geurige bloemen en kruiden verwerkt. Doordat de beleef- en beweegtuin toegankelijk is voor iedereen, ontstaat de mogelijkheid tot meer sociale contacten. Zo wil de Vriezenhof er zijn voor alle inwoners van Vriezenveen.

De beweeg- en beleeftuin is inmiddels een aantal weken geopend. Het is mooi om te zien dat er veelvuldig gebruik van wordt gemaakt, vooral door ouderen. Naast bewoners van de Vriezenhof komen ook mensen van andere zorgorganisaties naar de beweeg- en beleeftuin.
De Vriezenhof is haar sponsoren zeer dankbaar. Zonder hen was het niet mogelijk geweest de tuin aan te leggen. De grootste sponsor is het Fonds NutsOhra, dat de Vriezenhof € 25.000,- heeft toegekend.

Fonds NutsOhra is een vermogensfonds dat zich inzet voor kwetsbare groepen in onze samenleving. Het fonds wil de kansen vergroten van mensen met een beperking of chronische aandoening om volwaardig aan de maatschappij mee te kunnen doen. Hun bijdrage is gericht op het bevorderen van gezondheid en kwaliteit van leven, zodat kansen voor ontplooiing toenemen. Je ontplooien en meedoen, betekent voelen dat je ertoe doet. Fonds NutsOhra vindt dat een kwetsbare gezondheid een waardevol en zinvol leven niet in de weg mag staan.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›