4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

VVV-bonnen voor mantelzorgers

· 2127× bekeken

TWENTERAND - Mantelzorgers vervullen een belangrijke rol binnen de gemeente Twenterand. Daarom kunnen zij vanaf 1 september 2015 VVV-bonnen aanvragen ter waarde van in totaal twintig euro. Met het uitreiken van de bonnen spreekt gemeente Twenterand haar waardering uit voor alle mantelzorgers van inwoners uit Twenterand. Het Steunpunt Mantelzorg neemt de uitreiking van de waardebonnen op zich.

De VVV-bonnen zijn voor mensen die voor langere tijd en onbetaald zorgen voor een partner, kind, vriend(in) of ander familielid. Alle mantelzorgers die zorgen voor een inwoner uit Twenterand komen in aanmerking voor mantelzorgwaardering. Ook als er meerdere mantelzorgers voor dezelfde persoon zorgen, kunnen alle mantelzorgers voor zichzelf de waardebonnen aanvragen.

Het aanvraagformulier staat op www.vrijwilligethuiszorg.nl en op www.twenterand.nl/mantelzorgwaardering kun je het formulier digitaal invullen. Het ingevulde formulier kan ingeleverd worden bij de zorginformatiepunten en tijdens de spreekuren van het Steunpunt mantelzorg. Ook is op deze plekken meer informatie over het ophalen van de waardebonnen.

Mantelzorgwaardering
Naast de waardebonnen die mantelzorgers jaarlijks kunnen aanvragen, investeert de gemeente in activiteiten rondom de Dag van mantelzorg en lotgenotencontact. Voor meer informatie over de blijk van waardering of mantelzorgondersteuning kan contact opgenomen worden met Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg: www.vrijwilligethuiszorg.nl.

Meer informatie
Bij vragen over het aanvragen van de VVV-bonnen of voor hulp bij het invullen van het formulier kan contact worden opgenomen met het Steunpunt Mantelzorg van de Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel. Het steunpunt is bereikbaar per e-mail info@vrijwilligethuiszorg.nl of via telefoonnummer 0548-638830.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›