4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Nieuwe directeur voor Noordik Vroomshoop

· 1380× bekeken

VROOMSHOOP - Patric Wigman is per 1 augustus 2015 in dienst getreden van CSG Het Noordik als directeur van de vestiging in Vroomshoop. Hij volgt voormalig directeur Jan de Haan op. Jan de Haan nam voor de zomervakantie wegens gezondheidsredenen afscheid als directeur van de Vroomshoopse vestiging, maar blijft werkzaam binnen Het Noordik.

Wigman (50 jaar) was voorheen landelijk scholingscoördinator bij de stichting Consortium Beroepsonderwijs in Amersfoort. Dit heeft hem een rijke ervaring opgeleverd met vernieuwingstrajecten binnen het vmbo. Daarnaast werkte hij op de vmbo-vestiging van Pius X in Almelo en ondersteunde hij het management bij de planning en formatie. In 2010 rondde hij de studie Master Educational Management af bij de NSO in Amsterdam. Eerder deed hij leidinggevende ervaring op als teamleider bij zowel de Waerdenborch in Holten als Pius X in Almelo.

‘Mijn ambitie is de vestiging Vroomshoop zichtbaar te maken in de maatschappij en de maatschappij zichtbaar te maken in de school. Via talent- en kennisontwikkeling laten we de leerling groeien in zijn verantwoordelijkheid naar de samenleving’, aldus Wigman.

Directeur-bestuurder Wim Drenth laat weten dat hij er alle vertrouwen in heeft dat Wigman de juiste man is voor het leiden van de Noordikvestiging Vroomshoop.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›