4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Sensoor zoekt vrijwilligers

· 1659× bekeken

TWENTERAND - Sensoor is 24 uur per dag bereikbaar voor een gesprek per telefoon, e-mail of chat. Anoniem en vertrouwelijk. Voor iedereen. Nieuwe vrijwilligers zijn hard nodig om de vraag naar een anoniem luisterend oor het hoofd te bieden. Sensoor Locaties Zwolle en Borne organiseren daarom verschillende informatiebijeenkomsten over het vrijwilligerswerk bij Sensoor.

Als je ergens mee zit kan een goed gesprek wonderen doen. Ergens over praten helpt zaken in perspectief te plaatsen, biedt emotionele steun en versterkt het zelfbeeld. Helaas heeft lang niet iedereen iemand bij wie ze terecht kunnen met hun problemen. Daarom is er Sensoor. Sensoor biedt dag en nacht aandacht en een goed gesprek.

Onze vrijwilligers ervaren het werk als intensief, maar tegelijkertijd als zinvol en verrijkend. De basis van hun werk is een goed gesprek op basis van gelijkwaardigheid. Echte aandacht van mens tot mens dus, waarbij beiden door het gesprek iets winnen. Hoe een gesprek verloopt hangt af van de situatie. Sommige mensen zijn al geholpen doordat er iemand naar hen luistert. Anderen hebben een duidelijk probleem dat je samen kunt analyseren en waar je misschien samen een oplossing voor kunt bedenken.

Kunt u goed luisteren? Vragen mensen u wel eens om raad? Bent u betrokken bij andere mensen? Dan zouden wij graag kennis met u maken. Want het zijn mensen zoals u die bij Sensoor het verschil maken.

Natuurlijk wordt u goed voorbereid op het werk. De basistraining loopt parallel aan een inwerkperiode met een ervaren vrijwilliger. Ook daarna is het belangrijk om uw kennis te blijven verbreden. Trainingen en themabijeenkomsten zorgen ervoor dat uw kennis en vaardigheden steeds verder worden ontwikkeld.

Is uw interesse gewekt? Bezoek dan geheel vrijblijvend de informatiebijeenkomsten:

Donderdagochtend 6 augustus 2015 van 10.00 tot 11.00 uur in Borne
Maandagochtend 24 augustus 2015 van 10.00 tot 11.00 uur in Zwolle
Donderdagochtend 3 september van 10.00 tot 11.00 uur in Zwolle
Vrijdagochtend 4 september 2015 van 10.00 tot 11.00 uur in Borne

Aanmelden kan via het aanvraagformulier op onze website www.sensoor.nl.
Of mail met borne@sensoor.nl of zwolle@sensoor.nl
Bellen kan natuurlijk ook 074 – 255 2551.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›