4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Uitbreiding van bestuur bij De Akker

· 1356× bekeken

VRIEZENVEEN - Bij de Akker, Vriezenveen zijn twee nieuwe bestuursleden benoemd, namelijk Germa Brink voor de post PR & Communicatie en Robert Zwijze als vice-voorzitter. Zij hebben beiden hun benoeming aanvaard. Germa was eerder al zelf enige tijd actief als vrijwilliger op de winkelvloer en in de staf. Robert is goed bekend met het werk van De Akker, omdat diverse familieleden actief zijn als vrijwilliger. Het bestuur bestaat daarnaast uit Anneke Prinsen, Ada Koppelman, Johan Dubbink en Couzijn Bos.

"De Akker", Westeinde 305 in Vriezenveen, wordt beheerd door de "Stichting Christelijk Boekenhuis De Akker". Deze stichting heeft ten doel het beschikbaar stellen van Christelijke lectuur, beeld & geluid, kaarten en cadeau-artikelen ter verbreiding van het Evangelie.

In de winkel zijn ruim 60 enthousiaste vrijwilligers actief die om beurten een dag of dagdeel in de winkel staan. Anderen helpen bij schoonmaak, administratie, voorraadbeheer of etalage-inrichting. Zo voorziet de Akker ook in werk en levensritme. Dankzij de vrijwilligers is het mogelijk om jaarlijks een deel van de winst uit te keren aan christelijke goede doelen. De Akker is ook een ontmoetingsplaats voor rust en ontspanning voor mensen die het christelijk geloof willen beleven. Men kan dan ook gerust een kop koffie komen drinken en een gesprek voeren over zaken, die je bezig houden.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›