4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Baldadige jongen uit Geerdijk krijgt HALT straf door vernieling in Daarlerveen

· 1397× bekeken

GEERDIJK - Op zondag 5 juli 2015 om 18:47 uur kreeg de politie Hellendoorn een melding dat een drietal jongeren voor problemen zouden zorgen in een trein op het NS station te Daarlerveen. Ter plaatse bleek dat de jongeren uit de trein waren gezet en dat er een prullenbak op het spoor was gegooid door een van de jongeren. De jongeren werden aangetroffen op de Zwanenweg te Daarlerveen en uit het ingestelde onderzoek bleek dat een 17-jarige jongen uit Geerdijk verantwoordelijk was voor het baldadige gedrag. De jongeman is overgedragen aan zijn eigen zorgkader en heeft een HALT straf gekregen. 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›