4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

De GBT is blij met afschaffing van leges voor evenementen

· 831× bekeken

VROOMSHOOP - Op initiatief van GemeenteBelangen Twenterand [GBT] worden de leges op het organiseren van evenementen per 1 januari 2016 afgeschaft. GBT is blij dat haar voorstel, mede ingediend door PvdA en D66, is overgenomen. Mark Paters van GBT vind dit geweldig nieuws voor de organisatoren die met hun ambassadeursrol Twenterand op de kaart zetten.

Het gaat hierbij om evenementen zonder winstoogmerk zoals de Drakenbootrace, Vliegerfeest Twenterand, Twenterandrun, Triatlon Vroomshoop, Historisch Schouwspel Den Ham, Save Our Summer, Centennium, Vjennedag, Randrock, Kortebaan Draverij Twenterand, Forest Hill Vroomshoop enzovoorts. Paters: “Evenementen dragen bij aan de leefbaarheid en aantrekkelijkheid van een gemeente. Mede daarom zien wij de organisatoren ervan als dé ambassadeurs van onze gemeente die door hun activiteit Twenterand ook nog eens op de kaart zetten. Wij hebben enorm veel waardering voor de gigantische vrijwillige inzet, die gepaard gaat met het organiseren van een evenement. Dit wordt nu beloond.”

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›