4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Vernieuwde Website Gemeente Twenterand

· 906× bekeken

VRIEZENVEEN - Op dinsdag 30 juni om 13:30 is de officiële lancering van de nieuwe website van de gemeente Twenterand, in de raadzaal van het gemeentehuis in Vriezenveen. De lancering wordt verzorgd door Burgemeester Visser, samen met een aantal raadsleden. De lancering van de site is voorafgaand aan de raadsvergadering over de Kadernota die om 14.00 uur begint. Delta TV zal zowel de lancering van de website, als de raadsvergadering, gaan uitzenden op de bekende TV kanalen (46, Caiway). Deze raadsvergadering zal tot in de avond duren; en zal worden onderbroken om de inwendige mens te versterken.Tijdens deze pauze wordt de uitzending tijdelijk onderbroken, en is de kabelkrant weer zichtbaar. Wij bedanken de Delta vrijwilligers die deze uitzending mogelijk maken.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›