4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Eerste editie Forest Hill in alle opzichten geslaagd

· 1372× bekeken

VROOMSHOOP - Pakweg 1200 mensen maakten er afgelopen zaterdag een mooi muziekfeest van op de ijsbaan in het Zandstuvebos in vroomshoop. Onder heerlijke weersomstandigheden genoten de bezoekers op Forest Hill van rock en dance. Voor elk wat wils dus en gelet op de goede reacties was het een volop geslaagde formule. De organisatie kijkt tevreden terug op het in alle opzichten geslaagd evenement De opkomst overtrof de toch al hoge verwachtingen van het bestuur van de nieuwe stichting en geeft de bevestiging dat een zomers muziekfestival in Vroomshoop beslist toekomst heeft.

Op het dancegedeelte gaf DJ Goos de aftrap van het festival en kon het feest beginnen voor de vroege vogels op het festival. Na hem kwam DJ JWD, waarbij het steeds drukker werd. Jos en Lareau knalden er flink op los met hardstyle, waarna BWESS en Darryl-E de avond onder grote belangstelling op een feestelijke wijze afsloten.
Het rockpodium werd geopend door Manon Bosch die haar zang en gitaarkunsten etaleerde. Daarna kwam de gezellige muziek van Bek vol Zand. Het talentvolle Tricklebolt zette het drukbezochte rockterrein op haar kop met stevige rock. De afsluiter was the Marshalls met rockcovers, waarbij de vele bezoekers flink uit hun dak gingen.

De organisatie wil graag alle vrijwilligers bedanken, zonder hen was dit zo succesvol verlopen Forest Hill niet mogelijk geweest . Ook de omwonenden worden bedankt voor de medewerking aan dit festival. Daarnaast worden de volgende sponsoren bedankt: Hoofdsponsor Hekman Products B.V. Vroomshoop, Kamphuis Spuiten Stralen Reparatie Nijverdal, Schoonmaakbedrijf Klaas Harms Vroomshoop, AH Schilderwerken Vroomshoop, MT Bouwwerken Vroomshoop, Tuhente verhuur Vroomshoop, Supercoop Vroomshoop en Almelo, Fx Sound & Light de Krim, Schildersbedrijf Henri Jurjens Vroomshoop, EMG Fotografie Vriezenveen en de IJsclub Vroomshoop, die gastvrij onderdak bood.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›