4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Leerlingen van De Harmonie Vroomshoop sluiten seizoen ‘geslaagd’ af

· 727× bekeken

VROOMSHOOP - Op woensdag 24 juni j.l. hebben alle leerlingen van muziekvereniging De Harmonie Vroomshoop het muzikaal seizoen/ schooljaar afgesloten met een jeugdconcert. Tijdens dit concert, dat het thema ‘op reis’ had, namen de leerlingen het publiek mee op reis in de wereld van het muziek maken. Voor de AMV leerlingen was het concert extra bijzonder, het was namelijk tevens de afsluiting van het cursusjaar.

Wout, Hielke, Jens, Eslie, Sarah, Joris, Lucas, Annemée en Louise hebben allemaal de basisbegrippen van het muziek maken tijdens het concert laten zien en horen op de blokfluit of het klokkenspel. Hiervoor en ontvingen zij het diploma van de AMV cursus.

Deze leerlingen waren niet de enige geslaagden van De Harmonie, ook de volgende leerlingen hebben in mei/juni 2015 het officiële KNMO diploma behaald: Luuk Haan (slagwerk A), Marit Westerink (melodisch slagwerk A), Dorieke Kroese (saxofoon B), Daan Herbers (trombone A), Lisa Meijer (saxofoon A), Sanne Grievink (saxofoon C), Bram Koelman (bugel A).

De Harmonie Vroomshoop is erg blij met deze nieuwe aanwas van jeugdige muzikanten en feliciteert hen allen van harte met het behaalde diploma.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›