4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

De laatste boeken en dvd’s “5 april 1945’ nog te koop in Het Punt

· 1197× bekeken

VROOMSHOOP - Het fraai geïllustreerde boek “een ware bevrijding” en de dvd van de theatervoorstelling ”5 april 1945” vonden gretig aftrek op de Vroomshoopse Kuiermarkt. Portretten van alle meespelende Vroomshopers waren uitgestald in de kraam van het 4 mei comité Vroomshoop en dat trok veel bekijks. De bestuursleden Carolien Eggens en Hans Nieboer konden meerdere nieuwe vrienden en vriendinnen van het V-monument noteren. Voor een tientje per jaar wordt bijgedragen aan het onderhoud van het monument van vrede, vrijheid en recht op het Vredesplein in Vroomshoop.

De nog resterende boeken en de dvd’s van de theatervoorsteling “5 april 1945" zijn verkrijgbaar in het activiteitencentrum Het Punt. Tijdens de openingsuren kan het boek aangeschaft worden voor 10 euro en de dvd voor 7,50 euro. De voorraad is beperkt en daarbij geldt: op is op.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›