4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Geslaagd feest TMZ-jubilarissen in Westerhaar

· 1182× bekeken

WESTERHAAR - Vrijdag 5 juni zijn de jubilerende medewerkers en vrijwilligers van TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) die actief zijn in Westerhaar in het zonnetje gezet. Het gaat hierbij om twee medewerkers die 12,5 jaar in dienst zijn, namelijk Frea Aalderink Pot en Geraldine Bolks en vrijwilliger Egbert Jansen die al 12,5 jaar verbonden is aan TMZ in Westerhaar. De jubilarissenviering was dit jaar extra bijzonder omdat het samenviel met de viering van het 50-jarig bestaan van zorglocatie ’t Haarhuus. Het drietal werd tijdens een onvergetelijke feestavond gehuldigd in aanwezigheid van collega’s en familie. Als blijk van waardering voor hun jarenlange enthousiaste inzet bood TMZ de jubilarissen geschenken en een buffet aan in een feesttent tegenover zorglocatie ‘t Haarhuus.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›