4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Laatste oproep stichting Ons Erfgoed Den Ham-Geerdijk-Vroomshoop

· 1413× bekeken

DEN HAM-GEERDIJK-VROOMSHOOP - Zaterdag 6 juni sluit de termijn, waarbinnen nog aanmeldingen gedaan kunnen worden voor de Ons Erfgoedprijs 2015. Het gaat om panden uit Den Ham, Geerdijk of Vroomshoop, die in 2014 of 2015 met hart en oog voor de historie zijn gerenoveerd. Maar het kan ook een schuur, tuin, bouwkundig detail, hekwerk of landschap zijn, dat (deels) in zijn oorspronkelijke staat is teruggebracht.

Voor de 14e keer zal op Monumentendag 12 september 2015 het fraaie kunstwerk van Kees Huigen worden uitgereikt. In 2013 was het woonhuis van de familie Huisjes aan de Ommerweg 36-38 te Den Ham de winnaar en in 2014 het woonhuis van de familie De Groot aan de Oranjestraat 11 te Vroomshoop.

De Stichting Ons Erfgoed Den Ham-Geerdijk-Vroomshoop roept nadrukkelijk de hulp van de bevolking in bij de zoektocht naar gerenoveerde panden of objecten. Aanmelden kan bij secretaris Klaas Dragt, Boshoek 27, 7681GT Vroomshoop, tel. 0546-642191, mail: klaas@dragtmail.nl.
Ook kan de website van de stichting bezocht worden om daar zélf het favoriete pand, waar mogelijk met foto, aan te melden: www.stichtingonserfgoed.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›