4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Mijande Wonen trakteert Dagbesteding Ouderen Kostershoek en Flierborgh

· 1181× bekeken

DEN HAM-VROOMSHOOP - Op woensdag 19 november 2014 werd een beursvloer georganiseerd op initiatief van de gemeente Twenterand. Op deze beursvloer werden afspraken gemaakt tussen de toen aanwezige bedrijven en organisaties en zorginstellingen. Een zeer geslaagde, toen gemaakte afspraak was de organisatie van een stampottenbuffet voor de huurders van Mijande wonen van het nieuwe appartementen complex bij het Haarhuus te Westerhaar. De medewerkers van de dagbesteding van Zorgaccent organiseerden dit stampottenbuffet op maandag 16 maart j.l. en ontvingen als tegenprestatie een bijdrage van Mijande Wonen in de kosten van een uitstapje voor de deelnemers van de Dagbesteding in Den Ham en Vroomshoop.

Afgelopen donderdag 21 mei is dit uitstapje geweest. Gestart werd met koffie en gebak gevolgd door een pannenkoekenlunch en een toetje bij Saartje in Vroomshoop. Daarna werd een bezoek gebracht aan Haarle voor Rododendrontocht. Tijdens deze prachtige tocht door het bos langs bloeiende Rododendrons op landgoed de Sprengenberg werd ook de Palthe toren bezocht. We kunnen terug zien op een fijne en geslaagde dag.

Heeft u zin aan een kop koffie of wilt u kennismaken met de Dagbesteding, dan kan dit bij het Liefferdinck – dagbesteding Kostershoek (open op maandag en woensdag) en bij het Flierborgh - dagbesteding Vroomshoop (open op dinsdag, donderdag en vrijdag).

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›