4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Expert Berkhof viert feest

· 1530× bekeken

VROOMSHOOP - Na ruim 6 weken van verbouwen viert Expert Berkhof de komende dagen feest! De winkel is met 120 m2 vergroot en heeft onder andere een grotere afdeling inbouwapparatuur gekregen. U heeft nu nog meer keuze uit verschillende apparaten van diverse merken. De eigen monteurs komen vooraf gratis inmeten en kunnen de apparatuur vakkundig inbouwen. Er is ruimte gemaakt voor een grotere reparatie- en schadeherstel afdeling voor PC's, laptops, tablets en smartphones. Tevens is er een aparte hoek gecreëerd voor de merken Samsung, Sonos en Harman Kardon waar u de verschillende audiosystemen rondom u, zittend op een bank goed met elkaar kunt vergelijken.

De winkel is veel overzichtelijker gemaakt en compleet gerestyled naar de eisen van deze tijd. Redenen genoeg dus om een feest te vieren. En dat doen ze met vele feestaanbiedingen. Tevens ontvangt iedere klant bij besteding vanaf € 50,- een heerlijke slagroomtaart. Kom langs en vier mee!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›