4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Volledig muziekprogramma Feestweek Vroomshoop bekend

· 1299× bekeken

VROOMSHOOP - 3FM-dj’s Domien Verschuuren en Tjitse Leemhuis treden op tijdens de Feestweek Vroomshoop. Het duo staat ook bekend als Hilversum House Mafia. Met de bekendmaking van deze twee 3FM-dj’s is het muziekprogramma definitief.
Eerder maakte de organisatie al bekend dat op vrijdag 11 september DJ Matsoe Matsoe en DJ Bassanova optreden in de grote feesttent in het centrum van Vroomshoop. Daar is nu Hilversum House Mafia aan toegevoegd. De entree op de vrijdagavond is gratis.
Op zaterdag 12 september is het de beurt aan De Dijk. In het voorprogramma speelt Band BTW uit Hardenberg. De voorverkoop voor dit concert is begonnen bij vier voorverkoopadressen: DNNS en café Kremer in Vroomshoop, TRTC Telecom Centre in Vriezenveen en The Read Shop in Den Ham. Een kaartje kost in de voorverkoop 19,50 euro.

Vanwege de bouw van het nieuwe gezondheidscentrum op het Oranjeplein kan de feestlocatie van voorgaande jaren niet gebruikt worden. Dat betekent dat de grote feesttent elders geplaatst moet worden, hetzelfde geldt voor de kermis. Het is de wens van de organisatie om gebruik te maken van het braakliggende terrein waar sporthal De Stobbe was gehuisvest. De sporthal wordt inmiddels gesloopt. De gemeente wil op deze locatie een brede school gaan bouwen, maar hiervoor ontbreken nog de financiën. Daarom wil de organisatie van de Feestweek Vroomshoop dit terrein gaan gebruiken als kermislocatie. Het is de bedoeling dat de grote feesttent geplaatst wordt op het grasveld achter kerkelijk centrum Irene aan de Julianastraat. De vergunning voor beide locaties is inmiddels aangevraagd. De organisatie hoopt spoedig meer te horen van de gemeente.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›