4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Geslaagd Bevrijdingsconcert De Harmonie Vroomshoop

· 1136× bekeken

VROOMSHOOP - In een tot de laatste plaats bezet theater Het Punt te Vroomshoop gaf muziekvereniging De Harmonie Vroomshoop een concert dat bij de aanwezige bezoekers grote indruk heeft achtergelaten. Het programma, dat door dirigent Gertjan Lenderink was samengesteld, ging via bevrijding naar herdenken en viering en werd d.m.v. indrukwekkende sfeerbeelden, die op het grote scherm werden geprojecteerd, omlijst. Met name nummers als The Story of Anne Frank en Schindler's List, waarbij Martine Stulp de vioolpartij voor haar rekening nam, werden door het publiek enorm gewaardeerd.

Na de pauze werden de jeugdleden bij het orkest gevoegd en werd het programma een stuk lichter van karakter. O.a. de nummers van Vera Lynn, met zang van Jacqueline Lenderink, konden op veel bijval rekenen en werden massaal meegezongen door het publiek. Het concert werd op een waardige wijze afgesloten met het Wilhelmus waarna de meeste bezoekers nog een drankje namen in het Grand Café van Het Punt en de muzikanten complimenteerden met hun geweldige optreden.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›