4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Stichting Vliegerfeest Twenterand ontvangt een donatie van het Cogas Cultuurfonds

· 1220× bekeken

WESTERHAAR-VRIEZENVEENSEWIJK - Stichting Vliegerfeest Twenterand organiseert dit jaar haar 6e vliegerfeest op 4 en 5 juli op het terrein aan Leidijk-Oost in Westerhaar-Vriezenveensewijk. De verschillende deelnemers uit binnen- en buitenland zorgen elk jaar weer voor nieuwe kleurige verrassingen boven Twenterand.

Naast alle andere activiteiten zal er ook weer een expositie worden gehouden. Dit jaar is het thema muziek. In de expositietent zullen allerlei soorten vliegers te zien zijn met afbeeldingen van artiesten en verschillende muziekstijlen, bijvoorbeeld Jazz. Maar muziek moet je horen en daarom zijn de muziekverenigingen uit Twenterand uitgenodigd om tijdens het vliegerfeest op te treden. Op deze manier worden vliegeren, muziek, cultuur en de kernen van Twenterand dichter bij elkaar gebracht.

De commissie van Cogas Cultuurfonds deelde deze mening en heeft daarom besloten Vliegerfeest Twenterand financieel te steunen zodat dit tot stand kan worden gebracht. De organisatie van Vliegerfeest Twenterand laat weten erg blij te zijn met deze donatie, waardoor bovenstaande gerealiseerd kan worden.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›