4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

VVD stelt vragen over betaalgedrag gemeente

· 1084× bekeken

De VVD Twenterand heeft kennis genomen van de inhoud van een onderzoek op initiatief van het MKB en VNO-NCW over het betalingsgedrag van gemeenten in Nederland. In de rangorde staat Twenterand van de 392 onderzochte gemeenten helaas op de 385e plaats.

Al eerder heeft de VVD intern vragen gesteld over het betalingsgedrag van onze gemeente en het antwoord was voor ons geen reden politiek actie te ondernemen, sterker nog dit antwoord stemde ons tot tevredenheid.De 385e plaats in de rangorde kan echter niet tot tevredenheid stemmen, vandaar deze schriftelijke vragen.Het volledige onderzoeksrapport is te vinden via: http://www.mkb.nl/index.php?pageID=4&messageID=10165&ss

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›