4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Burgemeester Visser bezoekt jubilerend echtpaar

· 908× bekeken

Het echtpaar Veldhuizen – Kottier uit Vroomshoop is woensdag 22 april 2015 aanstaande 60 jaar getrouwd. Om hen met dit heuglijke feit te feliciteren brengt burgemeester Visser die dag een bezoek aan het echtpaar.

De heer R. (Roelof) Veldhuizen is op 19 mei 1927 geboren in de gemeente Ommen en mevrouw F. (Fennigje) Veldhuizen - Kottier op 26 maart 1932 in de gemeente Den Ham. De heer en mevrouw Veldhuizen - Kottier trouwden op 22 april 1955 in de gemeente Den Ham. Het echtpaar kreeg vier kinderen (drie zoons en een dochter). Ook hebben ze zeven kleinkinderen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›