4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Nog enkele plekken vrij voor vrijmarkt tijdens Koningsdag Vroomshoop

· 1651× bekeken

VROOMSHOOP - De nieuwe locatie voor de Koningsdag in Vroomshoop lijkt aan te slaan: de aanmeldingen voor de vrijmarkt stromen binnen. Inmiddels zijn bijna vijftig plekken gereserveerd. Aanmelden kan nog steeds via markt@oranjeverenigingvroomshoop.nl of via www.feestweekvroomshoop.nl.
Oranjevereniging Vroomshoop besloot eerder dit jaar om alle activiteiten op Koningsdag in Vroomshoop te verplaatsen van het Oranjeplein naar het Belevingsplein voor activiteitencentrum Het Punt. De jaarlijkse vrijmarkt is één van de activiteiten. Het is voor iedereen mogelijk om een grondplek of kraam te huren. Koningsdag wordt dit jaar gehouden op maandag 27 april.

De Oranjevereniging Vroomshoop heeft inmiddels een speciale marktcommissie in het leven geroepen om alles in goede banen te leiden. De leden van deze commissie zijn tijdens de vrijmarkt ook het aanspreekpunt voor de deelnemers aan de vrijmarkt.

Deelnemers aan de vrijmarkt kunnen op Koningsdag hun plek opbouwen vanaf 9.30 uur. De markt begint vervolgens om 11.00 uur.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›