4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Passiestondes Chr. Mannenkoor Vroomshoop brengen veel ontroering teweeg

· 1564× bekeken

VROOMSHOOP - Drie keer voerde het Chr. Mannenkoor Vroomshoop zijn Passiestonde uit, in de Pniëlkerk te Almelo, in de RK kerk St. Pancratius in Geesteren en in het Het Anker te Vroomshoop. Bezoekers lieten blijken zeer ontroerd te zijn over de prachtige, ingetogen muziek en zang. "Tot tranen toe bewogen', meldde een bezoeker, die de Passiestonde voor het eerst meemaakte. 'Een hoogtepunt in het jaar, indrukwekkend!', liet een andere bezoeker weten. 'Een van de allermooiste Passiestondes', zei een trouwe bezoekster.

Het sopraankwartet Vocunita uit Den Ham en Leon Koppelman op panfluit en afkomstig uit Vriezenveen, zorgden samen met dirigent Gezinus Veldman voor soli en begeleiding van hoog niveau. Het mannenkoor was op zijn best bij de negro spiritual He never said a mumblin' word en Benedictus uit 'The armed man' van Karl Jenkins

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›