4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Innerwheel Vriezenveen ‘doet’

· 1041× bekeken

VRIEZENVEEN - De dames van de Innerwheel Vriezenveen hebben vrijdag weer enthousiast meegedaan met NL Doet. Voor de bezoekers van de dagvoorziening ‘An ’t Kanaal’ aan de Kanaalweg Noord in Vriezenveen organiseerden zij een leuke dag met veel activiteiten. Rond half tien stonden er auto’s van de IW-leden klaar om de groep naar het Historisch Museum te brengen, waar zij een rondleiding kregen van Jan Michiel Hospers. Dit museumbestuurslid gaf daarbij de uitleg van de geschiedenis van Vriezenveen die daar te bezichtigen is. Ook werd er gezorgd voor een kopje koffie met wat lekkers.

Terwijl de mensen vermaakt werden in het museum aan het Kerkplein, bereidden een aantal andere dames van de Innerwheel de lunch voor in het huiselijke onderkomen aan het kanaal. De grote tafel werd feestelijke gedekt met soep, belegde broodjes en andere lekkernijen. Alles door de IW-leden zelf gemaakt. Het bleek een verrassing te zijn voor de mensen die rond het middaguur weer terugkwamen in het huis aan het kanaal.

“Ik woon in Vriezenveen en ik was nog nooit in het museum geweest”, aldus één van de bezoekers van de dagvoorziening een beetje beschaamd. “En dan is dat nog wel zo dicht bij huis. Maar het is prachtig!”. De afgelopen jaren is het museum totaal gerenoveerd en er is veel te bekijken.

Voor de bezoekers van de dagopvang was het een feestdag, want na een rustmoment werd de middag voortgezet met veel muziek. Twee accordeonisten zetten in op een vrolijk uurtje zang, van ‘Varia’ en ‘Kom uit de bedstee mijn liefste’ tot “Twee reebruine ogen”. Er werd enthousiast meegezongen. Anneke Martens, presidente van de Innerwheel Vriezenveen, maakte aan het eind van de middag duidelijk dat de club dit met plezier heeft gedaan en ze hoopte dat de mensen er net zo van hebben genoten. En dat bleek zeker het geval.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›