4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Majorettes Vroomshoop opnieuw in de prijzen

· 2196× bekeken

VROOMSHOOP - Afgelopen zondag 22 maart deden vijf majorettes mee aan het concours in Enschede, er werden maar liefst drie gouden medailles mee naar huis genomen. Lisa Timmerman die aan het onderdeel Kids Twirl meedeed en het op moest nemen tegen 3 andere meisjes, behaalde hier een eerste plaats, goed voor een gouden medaille. Het duo Indy van Straten en Sanne Timmerman die het op moesten nemen tegen 2 andere duo koppels pakten hier ook de gouden medaille.

Het duo Nicol Harmsen en Iris Jansen die het op moesten nemen tegen 7 andere duo koppels vielen buiten de prijzen. Ook voor solist Iris Jansen was de concurrentie groot, zij moest de strijd aan gaan tegen 13 andere meisjes en behaalde hier geen prijs.

Ondanks voor sommige teleurstellende uitslag, mogen we als vereniging trots zijn op al deze 5 meiden.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›