4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Het Punt verkozen tot nieuwe residentie De Smoezen

· 879× bekeken

VROOMSHOOP - Carnavalsvereniging De Smoezen heeft het nieuwe activiteitencentrum Het Punt verkozen tot nieuwe residentie. Partycentrum De Zandstuve behoudt een groot aandeel in de feestagenda van De Smoezen en is nu officieel benoemd tot buitenresidentie. Café Kremer in Vroomshoop blijft nevenresidentie.

Na goede gesprekken met Raymond Peddemors van Het Punt en Jerry Blekkenhorst van Partycentrum De Zandstuve heeft De Smoezen gekeken naar locatie, accommodatie en morele plicht naar de gemeenschap.
Activiteitencentrum Het Punt wordt de residentie van De Smoezen. Hier zullen het Prinsenbal, de twee gala-avonden en de wekelijkse vergaderingen gehouden worden. Ook Partycentrum De Zandstuve behoudt als buitenresidentie enkele feesten, te weten de vrijdagavond in het carnavalsweekend ( de Après-key party), het kindercarnaval op zaterdagochtend en het Groot Carnaval op zaterdagavond. Café Kremer blijft nevenresidentie met de Borrelmiddag en het Rosenmontagsbal.

De Smoezen is blij dat ze er met alle partijen goed zijn uitgekomen en op de verschillende locaties met open armen worden ontvangen. De Vroomshoopse carnavalsvereniging denkt hiermee voor ieder feest de meest passende locatie te hebben en zijn klaar voor het nieuwe seizoen!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›