4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Voorverkoop De Dijk in Concert begonnen

· 1567× bekeken

VROOMSHOOP - De voorverkoop voor het concert van De Dijk op de zaterdagavond tijdens de Feestweek Vroomshoop is begonnen. Een kaartje kost slechts 19,50 euro.
De toegangskaarten zijn te verkrijgen bij vier verkoopadressen: DNNS Vroomshoop, café Kremer in Vroomshoop, TRTC Telecom Centre in Vriezenveen en The Read Shop in Den Ham. Het optreden van De Dijk wordt gehouden op zaterdag 12 september in de grote feesttent in het centrum van Vroomshoop. In het voorprogramma speelt Band BTW uit Hardenberg.

Daarnaast geeft de organisatie sponsors de unieke mogelijkheid om hun bedrijfsnaam te koppelen aan één van de evenementen tijdens de jaarlijkse feestweek in Vroomshoop, waaronder het optreden van De Dijk in het kanaaldorp. Daarvoor kunnen zij contact opnemen met de organisatie. De feestweek in Vroomshoop wordt dit jaar gehouden van woensdag 9 tot zaterdag 12 september. Alle muziekoptredens vinden plaats in de grote feesttent op het grasveld achter kerkelijk centrum Irene.

Onlangs maakte de organisatie van de Feestweek Vroomshoop de eerste naam bekend voor het vrijdagavondprogramma, namelijk DJ Matsoe Matsoe. Deze artiest uit Den Haag is onder meer bekend van het televisieprogramma Oh Oh Cherso, maar hij maakt de laatste tijd ook furore als dj. Binnenkort hoopt Feestweek Vroomshoop nog enkele namen bekend te maken voor de vrijdagavond. Tijdens deze avond is de toegang tot de feesttent gratis.

Feestweek Vroomshoop is een onderdeel van de Oranjevereniging Vroomshoop. De eerst komende activiteit van deze vereniging is de Palmpasenoptocht in Vroomshoop op zaterdag 28 maart vanaf 11.00 uur bij activiteitencentrum Het Punt, gevolgd door Koningsdag op maandag 27 april. De opgave voor de vrijmarkt is deze week begonnen. Mensen kunnen zich opgeven via www.feestweekvroomshoop.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›