4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Koningsdag in Vroomshoop óók bij Het Punt

· 1955× bekeken

VROOMSHOOP - De Oranjevereniging Vroomshoop gaat opnieuw nauw samenwerken met activiteitencentrum Het Punt, dit maal tijdens de Koningsdag op maandag 27 april. Ook is de opgave voor de vrijmarkt geopend.
Voorheen werd Koningsdag jaarlijks gehouden op het Oranjeplein in Vroomshoop, maar de Oranjevereniging Vroomshoop heeft besloten om te verhuizen naar het nieuwe activiteitencentrum. Het is niet de eerste keer dat de Oranjevereniging Vroomshoop de samenwerking met Het Punt aangaat. Onlangs werden ook al twee toneelavonden gehouden in het theater en op zaterdag 28 maart gaat de Palmpasenoptocht van start vanaf het activiteitencentrum.

De reden om de activiteiten tijdens Koningsdag te verhuizen naar Het Punt is het huidige decor van het Oranjeplein. Door diverse werkzaamheden ligt het plein voor een groot deel op de schop, daarom heeft de Oranjevereniging besloten om naar de omgeving van Het Punt te gaan.

Het sfeervolle belevingsplein voor het activiteitencentrum leent zich uitstekend voor de gezellige, sfeervolle vrijmarkt. Het Punt zal daarnaast een gezellige buitenterras plaatsen, zodat de bezoekers onder het genot van een hapje en een drankje kunnen genieten van deze prachtige dag. Daarnaast zorgt Het Punt ook in samenwerking met de Oranjevereniging Vroomshoop voor muzikale omlijsting.

De Koningsdag begint om 11.00 uur met de vrijmarkt. Iedereen kan een plekje bemachtigen voor deze populaire markt door zich op te geven via de website: www.oranjeverenigingvroomshoop.nl of per mail: markt@oranjeverenigingvroomshoop.nl. De officiële opening van Koningsdag in Vroomshoop wordt gehouden om 13.30 uur met het hijsen van de vlag, gevolgd door de opening van de kinderspelen. Deze spelletjes worden gehouden op het grasveld achter kerkelijk centrum Irene, grenzend aan de Burgemeester Koetjestraat.

Het middagprogramma duurt dit jaar langer dan vorig jaar, namelijk tot 16.00 uur. De gezellige fietstocht maakt ook dit jaar weer onderdeel uit van het programma. De fietsliefhebbers zijn welkom vanaf 19.00 uur bij Het Punt.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›