4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Noordik Vroomshoop gaat ‘samen de markt op’

· 1429× bekeken

VROOMSHOOP - Leerlingen van Het Noordik Vroomshoop zetten zich donderdag 26 maart volop in voor het goede doel: de strijd tegen kanker. Die dag staat een Elfdorpentocht op het programma; een gesponsorde fietstocht van maar liefst 44 kilometer. ’s Middags is er op het schoolplein een gezellige voorjaarsmarkt met lekkere hapjes, live muziek en tweedehands spullen. Op de rommelmarkt worden niet alleen tweedehands goederen aan de man gebracht. Leerlingen hebben zelf ook producten gemaakt waarvan de opbrengst ten goede komt aan de actie ‘samen de berg op’.

Wie dat wil kan de actie steunen door tweedehands goederen in te brengen voor de rommelmarkt. Te denken valt aan klein huisraad, boeken, dvd’s, cd’s, kinder- dames- en herenkleding (gewassen) en natuurlijk speelgoed. De gebruikte spullen kunnen op het schoolplein gebracht worden op vrijdag 20 maart van 12.15 uur tot 14.00 uur en op woensdag 25 maart, van 12.15 – 16.00 uur.

Onderdeel van de actie ‘Samen de berg op’ is ook de 44 kilometer lange fietstocht, waarbij leerlingen op de fiets langs alle (11) dorpen aandoen waarvan leerlingen op school zitten. De leerlingen hebben zich voor deze tocht laten sponsoren. De actiedag van 26 maart wordt later in het jaar vervolgd. Op 4 juni, zullen drie docenten en twee leerlingen namens Het Noordik deelnemen aan de beklimming van de Alpe d’Huez.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›