4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Herkenningspunten Stobbe en MCC zeker gesteld

· 856× bekeken

TWENTERAND - De gemeente Twenterand gaat deze week enkele herkenningspunten van het MCC en sporthal De Stobbe in Vroomshoop demonteren en voorlopig opslaan op de gemeentewerf. Dit om te voorkomen dat de elementen beschadigd raken of vernield worden en om ervoor te zorgen dat ze goed bewaard blijven. De gemeente Twenterand is eigenaar van beide gebouwen.
Bij De Stobbe gaat het om het bronzen naambord ‘DE STOBBE’ voor de hal en de letters ‘De Stobbe’ aan de voorgevel. Bij het MCC gaat het om de letters ‘MCC’ van de voorgevel en de eerste steen die in de entree van het MCC is ingemetseld.

Oudheidkundige vereniging
De Oudheidkundige vereniging Den Ham – Vroomshoop heeft haar belangstelling voor de herkenningspunten inmiddels kenbaar gemaakt aan de gemeente. Het college van burgemeester en wethouders neemt uiteindelijk een definitieve beslissing over de herbestemming van de herkenningspunten, rekening houdend met de getoonde belangstelling. Tot die tijd worden ze opgeslagen op de gemeentewerf in Vroomshoop.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›