4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Mediation & Coaching Twenterand: mediation en coaching bereikbaar voor iedereen.

· 1658× bekeken

VRIEZENVEEN - Mediation & Coaching Twenterand is de nieuwe naam voor Coaching Centrum Twenterand. De oude benaming dekte niet meer de dienstverlening waar de praktijk voor staat, namelijk Mediation & Conflictbemiddeling, Coaching & Counseling en Loopbaanadvies & Recruitment.
Daarnaast maakt Bikken & Wegen een belangrijk onderdeel uit van de praktijk. Bikken & Wegen is een BGN-geaccrediteerde afslankclub met inmiddels groepen in Vriezenveen, Almelo en Kloosterhaar.

In de 3 jaren dat Coaching Centrum Twenterand nu bestaat heeft de praktijk, en daarmee ook Dineke Kuilder als Mediator en Coach, zich ontwikkeld naar een veelzijdig inzetbaar instrument om mensen sterker en zelfstandiger te maken in de huidige maatschappij.
Tijd dus om met een frisse blik naar de praktijk te kijken en met een nieuwe naam opnieuw aan u voor te stellen.

Dit voorstellen gebeurt onder andere door een geheel vernieuwde website www.mediationtwenterand.nl en een aparte website voor Bikken & Wegen met www.bikkenwegen.nl die beiden per 1 maart in de lucht zullen zijn.

Mediation & Coaching Twenterand wil toegankelijk zijn voor alle inkomenscategoriën en hanteert daarom met ingang van 1 maart 2015 een inkomensafhankelijk tarievensysteem. Juridische dienstverlening staat bekend als zijnde een “dure” dienstverlening.
Een eerste oriënterend gesprek van maximaal een uur is altijd gratis! U kunt contact opnemen voor het maken van een afspraak via: info@mediationtwenterand.nl of via het contactformulier van de website.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›