4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Dorpsraad Vroomshoop presenteert zich tijdens Open dag van Het Punt

· 1982× bekeken

VROOMSHOOP - Op 26 november 2014 werd de Dorpsraad Vroomshoop opgericht. De kar wordt getrokken en ook geduwd door een gemotiveerd en enthousiast bestuur onder leiding van voorzitter Bert Jansen. Verder maken deel uit van het bestuur vicevoorzitter Marten Dijkstra, secretaris Riëtte Makkinga, penningmeester Betsie Riberink en de leden Jeroen Haan, Jans Otter en Freddy Post. Het is een gemêleerde groep vanuit de bevolking van Vroomshoop, die niets liever wil dan concreet aan de slag gaan op alle terreinen die voor Vroomshoop interessant en belangrijk zijn, zoals onderwijs, welzijn en gezondheidszorg, middenstand, bedrijvigheid en infrastructuur, sport, historie en cultuur, en voorzieningen in de woon- en leefomgeving van Vroomshoop.

De inzet is erop gericht om er samen voor te zorgen dat Vroomshoop leefbaar is én blijft. De achterliggende tijd heeft het bestuur van de nieuwe Dorpsraad benut om zich in te werken, waarbij een kennismaking met het gemeentebestuur van Twenterand en het ontwikkelen van een eigen website: www.dorpsraadvroomshoop.nl

De Dorpsraad wil een spreekbuis en een vertegenwoordiger zijn van alle Vroomshopers en komt voor het belang van het Kanaaldorp op. Tijdens de open dag van het Activiteitencentrum Het Punt aan de Burgemeester Koetjestraat op zaterdag 7 maart aanstaande presenteert de Dorpsraad Vroomshoop zich aan de bevolking. De Dorpsraad Vroomshoop hecht aan een goede en ook frequente communicatie met de bevolking om zodoende als een echte vertegenwoordiger en spreekbuis te kunnen functioneren. Tijdens de open dag in Het Punt zijn de leden van de Dorpsraad Vroomshoop de gehele dag zichtbaar aanwezig. Iedereen krijgt gelegenheid om opmerkingen c.q. wensen en/of klachten individueel of per buurt, wijk of organisatie te melden. Dat kan dan worden aangegeven op speciale flapovers en vragen worden uiteraard beantwoord door de leden van de Dorpsraad Vroomshoop.

In de loop van dit jaar wordt er door de Dorpsraad Vroomshoop een speciale inloopbijeenkomst gehouden in Het Punt. Meerdere reeds ontvangen uitnodigingen om nader contact vanuit verschillende organisaties en instanties zijn een bewijs dat de Dorpsraad Vroomshoop zeker in een behoefte voorziet. Gehoopt en gerekend wordt dan ook op een druk bezocht en gezellig “spreekuur” van de Dorpsraad Vroomshoop op zaterdag 7 maart.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›