4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Zorgvrijwilliger worden bij de Vrijwillige Thuiszorg

· 2629× bekeken

TWENTERAND - In de gemeente Twenterand is de Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg op zoek naar zorgvrijwilligers voor de volgende situaties:

- Een mevrouw met een licht verst. beperking, houdt er van om er op uit te gaan bijvoorbeeld een eindje fietsen of naar de markt, ze mag graag een praatje maken en houdt van gezelligheid, wie wil eens per twee weken deze mevrouw een bezoekje brengen en af en toe met haar op stap gaan.
- Voor een mevrouw uit Vriezenveen met depressieve klachten zoekt de Vrijwillige Thuiszorg een zorgvrijwilliger met geduld, die een luisterend oor wil bieden.
- Voor een oudere mevrouw (eind 70) in Vroomshoop zoekt de Vrijwillige Thuiszorg een soort maatje, iemand die haar met enige regelmaat bezoekt, een praatje met haar maakt, met of voor haar boodschappen doet, iemand waar ze op terug kan vallen; mevrouw is vergeetachtig en af en toe wat afwezig.
- Oudere meneer met niet aangeboren hersenletsel, zoekt een mannelijke zorgvrijwilliger om af en toe samen een praatje te maken en wat te klussen. Meneer heeft interesse in modelbouw en hij praat graag over zijn voormalige werk als vrachtwagenchauffeur.

Spreekt een van bovenstaande zorgvragen u aan dan kunt u contact opnemen met de Stichting Vrijwillige Thuiszorg voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg 0548-638830 Lenie Koerhuis of lkoerhuis@vrijwilligethuiszorg.nl
Kijk ook eens op de website: www.vrijwilligethuiszorg.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›