4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

CDA zet Hans Nieboer uit Vroomshoop in de bloemetjes

· 2194× bekeken

VROOMSHOOP - Provinciaal lijsttrekkerskandidaat Eddy Verhijum en lokale kandidaat Gerrit Kuiper bezorgden zaterdag een boeket bloemen bij Hans Nieboer, die betrokken is bij veel verenigingen in Vroomshoop en de laatste tijd erg druk is met de stichting 4 mei comité Vroomshoop.
Dit comité is bezig met de theaterproductie “5 april 1945” die gaat over het bewogen bevrijdingsverhaal van Vroomshoop waarbij verzetsmensen omkwamen en bewoners aan het kanaal in gijzeling werden genomen. “Valentijnsdag leek ons als CDA een leuke aanleiding om hem eens te bedanken. Dat doen we eigenlijk veel te weinig”, aldus de beide CDA-ers.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›