4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Juf Jeanet 25 jaar op ‘De Maten’

· 3032× bekeken

DEN HAM - Juf Jeanet was op donderdag 5 februari 25 jaar werkzaam op Christelijke Dalton Basisschool ‘De Maten’ in Den Ham. Om te vieren dat ze zo lang vol passie en plezier als leerkracht werkt, werd er vorige week woensdag een groot feest georganiseerd.

De dag begon met een welverdiend ontbijt en daarna werd ze met de huifkar opgehaald van huis door de leerlingen van haar groep. Er volgde een hartelijk welkom op school door alle leerlingen van ‘De Maten’. Na een korte toespraak en het zingen van een welkomstlied was het de beurt aan de kinderen van groep 6. Zij hebben samen met een aantal ouders eerst een high tea voorbereid en natuurlijk samen met de juf van al dat lekkers genoten. Na de pauze werd juf Jeanet in het zonnetje gezet door de leerlingen van de bovenbouw. Kinderen verzorgden optredens rond het thema eten en paarden omdat juf Jeanet van lekker eten houdt en paardrijden haar hobby is. Het festijn werd afgesloten met een polonaise. Al met al een feestelijke dag! Een welverdiend bedankje voor zoveel jaren trouwe en enthousiaste dienst op ‘De Maten’.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›